Kontakt
Litt Mer Lys
Sletten Senter
Vilhelm Bjerknesvei 4-10
5081 Bergen
TLF    55 01 25 17
FAKS  55 01 25 49
post@littmerlys.no

 

 

 
Litt Mer Lys - Lampebutikk - belysning

Søker du etter en lampebutikk som tilbyr et stort utvalg av belysning til ditt hjem i Bergen - Hordaland? Da har du kommet til riktig leverandør.

Litt Mer Lys er en lampebutikk som tilbyr det meste innen belysning. Våre lampebutikk ligger på Sletten Senter, sentralt i Bergen.

 

 

Vi tilbyr et stort utvalg innen:

Våre lokaler er moderne med en fyldig og oversiktlig presentasjon av vårt varespekter. Vår betjening er trivelig og serviceinnstilt, med lang erfaring innen belysning. Vi kan også formidle kontakt med lyskonsulent og elektriker.

Litt Mer Lys
utfører reparasjoner av lamper og tilbyr hjelp til å opplyse boligen din. Du blir møtt av en smilende og serviceinnstilt betjening. Vi ønsker å bidra til at du får den løsningen som du er mest tjent med, slik at du blir veldig glad og fornøyd!

Hvilken belysning bør jeg velge?

Valg av lyskilder kan være en vanskelig prosess. Ikke bare fordi det er så stort utvalg av produkter, men også med tanke på å få maksimalt ut av rommet ved hjelp av riktig belysning. I Bergen hvor vi har mye regn og lange mørke kvelder, er vi opptatt av å skape trivsel i våre hjem. Derfor bruker vi lyskilder som gir oss hyggelig og varmt lys.

Vi i Litt Mer Lys fokuserer på å levere belysning med stor vekt på miljø, økonomi og fleksibilitet. Vi gir deg også gode råd, slik at du kan kombinere spotter i tak og øvrige lamper på en effektiv og god måte.

Kom innom oss på Sletten Senter for gode råd og informasjon om våre produkter.