Kontakt
Litt Mer Lys
Sletten Senter
Vilhelm Bjerknesvei 4-10
5081 Bergen
TLF    55 01 25 17
FAKS  55 01 25 49
post@littmerlys.no

 

 

 
Bordlamper i Bergen - Hordaland

Hvilken belysning bør jeg velge?

Valg av lyskilder kan være en vanskelig prosess. Ikke bare fordi det er så stort utvalg av produkter, men også med tanke på å få maksimalt ut av rommet ved hjelp av riktig belysning. I Bergen hvor vi har mye regn og lange mørke kvelder, er vi opptatt av å skape trivsel i våre hjem. Derfor bruker vi lyskilder som gir oss hyggelig og varmt lys.

Vi i Litt Mer Lys fokuserer på å levere belysning med stor vekt på miljø, økonomi og fleksibilitet. Vi gir deg også gode råd, slik at du kan kombinere spotter i tak og øvrige lamper på en effektiv og god måte.

Kom innom oss på  Sletten Senter for gode råd og informasjon om våre produkter.

<<Tilbake

           
           
     


Belysning med bordlamper

Trenger du mer lys i vintermørket? Har du nok lys ved din arbeidsplass eller ved lesestolen? Bruk av bordlamper er veldig varierende, noen trenger effekt, noen ønsker design, mens atter andre ønsker å holde liv i noen gamle bordlamper med affeksjonsverdi. Bordlamper i dag lages i mange varierende materialvalg og i varierende design, og det er nesten uendelig mange variasjoner.

Har man små rom ønsker man å unngå mørke kroker, favoritt maleriet trenger sikkert litt ekstra belysning? Ønsker man å styre belysningen med dimmere eller følere? Man kan velge forskjellige bordlamper eller i ett stort utvalg av andre lampe typer, og ikke minst har man og ett varierende utvalg av lyspærer.